Nu doar că a muncit pe proprietatea ei, dar a însoțit-o și în dormitor. În cele din urmă, deși s-au cunoscut înainte de pandemie, cei doi s-au și căsătorit, chiar în ajunul Crăciunului, pe proprietatea actriței.

Căsătoria a fost confirmată de actriță pentru Daily Mail, care a și publicat o serie de fotografii cu Pamela, a cincea oară mireasă. Vedeta Playboy a purtat o rochie retro, albă, cu corset și un voal foarte lung. A optat pentru o apariție simplă și sexy, arătând de milioane chiar și la 53 de ani!

”Sunt exact unde trebuie să fiu, în brațele unui bărbat care mă iubește”, a declarat Pamela, mamă a doi băieți deja mari.

Despre mire, Dan Hayhurst, nu se știu prea multe, dar e vizibil faptul că e mai tânăr decât aleasa sa.

Aceasta este a cincea căsnicie a Pamelei cu patru bărbaţi diferiţi, cel mai faimos soţ al ei fiind rockerul Tommy Lee, tatăl fiilor ei, Brandon şi Dylan. Nunta a survenit la nici un an de la cea din ianuarie 2020, când actriţa s-a măritat cu afaceristul Jon Peters, de 74 de ani, o uniune care a durat doar 12 zile.

Vezi și Pamela Anderson iese la rampă cu declarații depre fostul soț. S-a căsătorit cu el pentru bani?

Citește și:

Andra, cel mai frumos mesaj pentru Cătălin Măruță! ”Ador să…” Vedeta dă din casă, din viața lor de cuplu! Ce i-a luat cadou soțului

Olimpia Melinte a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din Vlad acum. „Poate asta va fi ultima oară”