Actrița, care a declarat și anterior că ajunge în dormitor doar cu oamenii de care e îndrăgostită sau pe care îi iubește, a detaliat subietul, într-un interviu recent.

”Revoluția sexuală ne-a dat libertate, dar ne-a adus și sexul ieftin, deloc bun, sexul care te golește.

Am prieteni din acea eră (a eliberării sexuale – anii 60 – 70) care își doresc să nu fi făcut asta deloc (sex cu neunoscuți) și care au sfârșit singuri. Prea mult sex cu străinii nu e deloc bun. Niciodată nu ar trebui să faci sex cu o persoană de care nu ești îndrăgostit”, a mai spus Pamela Anderson, în vârstă de 51 de ani.

S-a împăcat cu iubitul mai tânăr

Actrița, care a apărut de cele mai multe ori pe coperta revistei pentru adulți Playboy, s-a împăcat recent cu fotbalistul Adil Rami, de care se despărțise în urmă cu câteva luni.

Ea și sportivul în vârstă de 33 de ani s-au despărțit anul trecut, dar, între timp, au ajuns la concluzia că le e mai bine împreună.

În ianuarie anul trecut, Pamela se mutase în Franța, tocmai pentru a fi alături de el. A fost un sacrificiu mare pentru Pamela, mamă a doi copii din căsătoria cu Tommy Lee, una dintre cele patru prin care a trecut.

Chiar dacă băieții ei sunt mari – Brandon are 22 de ani, iar Dylan, 21 – despărțirea a fost grea. ”Îmi lipsesc copiii mei. Locuies în Franța acum, iar ei au viețile lor pline. Abia aștept să mă viziteze.

Au 22 și 21 de ani și tocmai și-au cumpărat o casă împreună, în California. Sunt foarte independenți, nu aș putea fi mai mândră de ei. Unul este actor, iar celălalt muzician și nu mai au nevoie de mama lor…

Brandon are o iubită cu care se tot împacă și desparte, iar la Dylan, depinde…. Dar sunt foarte romantici. Și au gusturi foarte bune când vine vorba de femei”, declara ea atunci.

Vezi și N-are noroc la bărbați și pace! Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. În urmă cu câteva zile fusese cerută de soție

Citește și: