Însă monstrul a ieșit la iveală, iar Pamela recunoaște că suferă cum nu și-a imaginat vreodată.

Într-o postare pe Instagram, actrița și una dintre cele mai sexy femei din lume spune lucrurilor pe șleau. ”E greu de acceptat”, își începe ea destăinuirea, postând și o inimă frântă.

”Ultimii mai bine de doi ani din viața mea nu au fost decât o mare minciună. Am fost înșelată. Făcută să cred că eram într-o <>. Sunt devastată de cele pe care le-am aflat în ultimele zile, că el avea o viață dublă”, mai scrie femeia cu cele mai multe apariții în revistele pentru bărbați.

”Obișnuia să glumească legat de alți fotbaliști, care aveau prietene cazate în apartamente nu departe de soțiile lor. Îi numea pe acești bărbați <>”, continua Pamela Anderson, vizibil îndurerată și încă în stare de șoc.

”Dar în cazul lui e și mai rău. A mințit pe toată lumea. Cum e posibil să controlezi inimile și creierele a două femei în halul ăsta? Sigur au mai fost și altele. E un monstru!”, mai scrie vedeta.

 

View this post on Instagram

 

It’s hard to accept ? The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe … we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this – I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

În final, înciudată, aceasta se întreabă retoric? ”Cum am putut să ajut atât de multă lume și să nu fiu suficient de înțeleaptă să mă ajut pe mine?”. Vedeta are o fundație prin care face mult bine. În plus, e activistă PETA și o femeie care luptă activ pentru multe cauze.

De ce a ales ea să scrie public despre durerea prin care trece doar ea știe. Cert este că Pamela se bucură de dragostea sinceră a fanilor săi, iar din mesajele de încurajare postate de aceștia se vede clar că ele vin din suflet.

Vezi și N-are noroc la bărbați și pace! Pamela Anderson s-a despărțit de iubitul tinerel. În urmă cu câteva zile fusese cerută de soție

Citește și: