Noi imagini cu Pamela(49 de ani), surprinsă în Londra, în timp ce pleca de la ambasada Ecuadorului, unde l-a vizitat pe Julian Asange, cu care ar fi început o relație, au șocat pe toată lumea, pentru că actrița este complet schimbată, devenind de nerecunoscut.

 

Pamela Anderson are hepatita C

Publicația americană Hollywood Life susține că starul din „Baywatch” și-a făcut niște proceduri estetice pentru întinerirea chipului, nu tocmai reușite, având în vedere că i-au schimbat complet trăsăturile frumoase, care au consacrat-o. Mai mult, jurnaliștii au cerut chiar și părerea unor specialiști, celebri la Hollywood.

„Se pare că Pamela Anderson și-ar fi injectat grăsime în față pentru a avea mai mult volum. Grăsimea este luată de pe părți ale corpului unde există în exces, cum ar fi din coapse. Grăsimea este apoi tranferată prin injectare în diferite zone de pe față. În cazul Pamelei, se pare că aceasta a fost injectată în frunte, deasupra sprâncene și în pleope. Când cineva are hepatita C, ca și Pamela Anderson, devine foarte tras la față, pentru că această boală este autoimună și poate cauza pierderea grăsimii. Așa că ar avea sens pentru Pamela să recurgă la injectarea cu grăsime în față, pentru a-i da un aer mai tineresc prin mărirea volumului feței”, a explicat medicul Moretz.

Chirurgul plastician susține că aceste transferuri de grăsime pot costa între 5.000 $ și 8.000 $, iar 50-60% din transferul de grăsime va fi permanent. „După o procedură, fața poate rămâne pufoasă și umflată timp de mai multe săptămâni, probabil, acesta fiind și motivul pentru care Pamela arată așa pufoasă la față“, a mai adăugat acesta.

“Look-ul ei este schimbat cu siguranță de proceduriile estetice. Cred că și-a injectat Botox sau alte substanțe de umplere”, a declarat și doctorul Andrew Miiler, un expert în operații estetice din New York. „Se pare că și-a injectat Botox în frunte și în zona ochiilor, și în obraji. NU cred că a avut operații estetice, poate un mini-lifting facial”, a declarat și un alt expert.