Surse din anturajul ei au declarat că pandemia și-a spus cuvântul. Dacă inițial pandemia i-a apropiat și i-a ajutat să petreacă timp de calitate împreună, în cele din urmă s-a dovedit a fi prea mult.

E vorba despre starul din Baywatch, nimeni alta decât Pamela Anderson. Ea și cel care-i era bodyguard, Dan Hayhurst, s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului 2020, într-o ceremonie intimă pe terenul casei lui Anderson de pe insula Vancouver.

După ce s-au întâlnit în Canada în timpul primei carantine cauzate de coronavirus, cei doi au rămas unul lângă celălalt.

”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și insuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit.

Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment, pentru că ea a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca mariajul să funcționeze.”, a mai declarat sursa.

Un reprezentant al lui Anderson a confirmat despărțirea, dar a refuzat să comenteze pe această temă, scrie PageSix.com.

Anderson, care are doi băieți, de 22 și, respectiv, 23 de ani, cu Tommy Lee, a început să se întâlnească cu bodyguardul său la 7 luni de la al patrulea divorț. Fusese căsătorită cu mogulul de la Hollywood Jon Peters timp de doar 12 zile.

A mai fost măritată și cu Kid Rock și Rick Salomon.

Vezi și Pamela Anderson s-a măritat cu bodyguardul, la 53 de ani! ”Sunt exact unde trebuie să fiu, în brațele unui bărbat care mă iubește”

Citește și:

Gabriela Prisăcariu face noi dezvăluiri despre provocările vieții de mămică. “Nu avem un program, suntem vai de capul nostru”

Simona Halep dă din casă. Cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat?