La acuzele acestuia că s-a măritat cu el pentru ca acesta să-i plătească datoria de 200.000 de dolari și că i-a dat bani pentru a-și cumpăra o altă garderobă, vedeta Playboy a replicat: ”Nu am nevoie de nimeni care să-mi plătească facturile”.

Vedeta continuat, argumentând prin faptul că are o casă de 10 milioane de dolari în Malibu, care este închiriată de doi ani, iar contractul mai durează încă trei – cinci ani. Numai de acolo încasează 40.000 de dolari lunar, sumă care-i acoperă toate facturile și cheltuielile, a spus ea.

În plus, Pamela Anderson amintește că muncește încă și că are multe contracte în derulare.

Mai mult, a investit într-o proprietate în orașul ei natal din Canada, Ladysmith, proiect de care admite că fostul ei soț, Jon Peters, a râs, numind-o ”naivă”.

Pamela și Jon au format pentru scurtă vreme un cuplu, în urmă cu 30 de ani. S-au căsătorit pe nepusă masă, la sugestia ei, despărțindu-se tot ptin sms, la propunerea lui, după doar 12 zile.

La plecare, spune Pamela, Jon i-a scris un cec de 100.000 de dolari și i-a spus că și-ar dori să rămână prieteni.

Zilele trecute, actrița spunea că se simte ”trădată” după acest scurt mariaj, dar a refuzat să dea amănunte.

Vezi și Lovitură de teatru! La 3 săptămâni de la divorțul de Pamela Anderson, fostul soț, cu care vedeta a fost căsătorită doar 12 zile, s-a logodit!

Citește și: