În octombrie 1989, bomba sexy lăsa deoparte toate hainele și inhibițiile și poza pe coperta celei mai faimoase reviste destinate adulților. Însă nu aceasta a fost oprima reacție a Pamelei, pe atunci model.

”Prima mea reacție a fost <> și am vorbit cu mama și ea mi-a spus: <>”.

”Nu fusesem niciodată cu avionul, nu ieșisem niciodată din orășelul meu și eram speriată de moarte de el”, a mai povestit Pamela Anderson, originară din micul oraș Ladysmith, British Columbia.

”Mi-am depășit multe frici dureroase, asta e sigur”, își amintește vedeta ajunsă la 50 de ani.

”Playboy a fost universitatea mea”

Pamela Anderson nu a mers la facultate, însă susține că a învățat multe în vila Playboy, unde era ”iepuraș”. De altfel, îi e recunoscătoare răposatului Hugh Hefner, creatorul Playboy, mort anul trecut la 91 de ani, pentru educația pe care i-a dat-o în acea perioadă. ”Playboy a fost universitatea mea, întotdeauna spun asta. Am învățat multe.

Am întâlnit activiști și oameni minunați, am învățat despre artă”, mai spune Pamela Anderson, menționând că tot meritul e al lui Hugh Hefner, care întotdeauna a încurajat femeile să se dezvolte.

După perioada Playboy, Pamela Anderson a găsit timp să devină și mamă, ea având doi copii, ambii făcuți cu rockerul Tommy Lee: Brandon, de 21 de ani, și Dylan, de 20.

Deși Pamela nu are decât cuvinte de bine la adresa copiilor ei, Brandon l-a pocnit recent pe tatăl său, o fotografie cu rana de la buză a rockerului făcând înconjurul Internetului. Întrebată legat de incident, Pamela a refuzat să se pronunțe, spunând că e doar treaba celor doi implicați.

Foto: Hepta

Vezi și Pamela Anderson, îndrăgostită până peste urechi de un ”puști” de 30 de ani. Ce-a fost în stare să facă pentru el|FOTO

Citește și: