Fotografiate oficiale au fost realizate de  fotograful polonez Alexi Lubomirski la castelul Windsor, unde a avut loc nunta celor doi.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: De ce prințul Harry a început să plângă în timpul ceremoniei religioase. Cel mai emoționant moment de la nunta regală

Fotografiile au fost realizate de Alexi Lubomirski

Meghan și Harry au pozat ca soț și soție, alături de familia regală, regina și prințul Philip, Charles și Camilla, William și Kate, dar și de mama actriței, Doria Ragland.  De asemenea, ducii de Sussex au pozat separat și alături de cele șase domnișoare de onoare și de cei patru cavaleri. Ducii de Sussex apar și într-o imagine singuri, pe treptele castelului Windsor.

„Ducele și ducesa ar dori să mulțumească tuturor celor care au participat la sărbătorirea nunții lor. Ei se simt foarte norocoși că au putut să-și împărtășească ziua cu toți cei adunați la Windsor și cei care au vizionat la televizor în Marea Britanie, Commonwealth și în intreaga lume”,  a anunțat palatul Kensington, într-un mesaj pe Twitter.

Alexi Lubomirski este asistentul fotografului Mario Testino

Alexi Lubomirski este un prinț polonez, protejatul și asistentul celebrului Mario Testino, fotograf adorat de Lady Di și de Casa Regală britanică în general. Alexi s-a născut în Anglia, dintr-o mamă cu origini britanice și peruviane și un tată cu origini poloneze și franceze. De la vârsta de 8 ani a trăit în Botswana.

El este și cel care le-a făcut pozele de la logodna lor. Alexi este  un fotograf celebru, cu sânge nobil, de origine poloneză, iar  în decursul carierei sale a pozat mai toate celebritățile de la Hollywood, de la Julia Roberts, Beyonce, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jennifer Lopez, Selma Hayek, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Scarlett Johansson până la Angelina Jolie.

Citește și: