Ce se întâmplă cu Buzdu, Morar și Emma, prezentatorii Morning ZU? Intră în vacanță până pe 14 septembrie.


„VACANȚĂ!!!! A fost cel mai greu sezon de radio de când fac radio. Dar cu cele mai frumoase amintiri de când strâng amintiri din radio. Mulțumiri și pupici de la noi  de la “sediu”, fata și băieții pleacă în concediu. Să aveți grijă de voi, cum ați avut de noi în lunile astea. Ne întoarcem la Radio ZU pe 14 Septembrie. Ca să avem  grijă. Noi de voi. Și voi de noi” , a declarat Mihai Morar la finalul ultimei ediții Morning ZU din acest sezon.


„Din 5 ianuarie 2020 până azi am fost pe baricade, acum depunem microfoanele și căștile și plecăm în vacanță pe undeva, pe nu știu unde… Vă lăsăm cu bine!”, transmite Daniel Buzdugan.


Finalul de sezon a venit în ZUper vibe-ul ZU cu un episod nebun de #MUZICAAIA. Îl poți urmări integral pe contul de Facebook Radio ZU


Ascultă Radio ZU! DJ-ii ZU sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe https://radiozu.ro/live pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google  Play) și pe frecvența din orașul tău (https://radiozu.ro/reteauazu ). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!