Acum, Ozzy Osbourne se pregătește pentru o nouă operație la gât, după operația din urmă cu doi ani, care a fost una grea pentru cântăreț.

Starul a programat deja intervenția, dar recunoaște că nu se simte ”foarte încurajat”. Recunoaște că îi e teamă, dar nu are încotro și va trebui să meargă pe mâna medicilor.

Într-un interviu recent, Ozzy Osbourne a dezvăluit că va fi operat din nou la gât și a recunoscut că se teme de rezultatul intervenției chirurgicale. În 2019, starul a fost operat de urgență în zona gâtului, în urma unui accident casnic.

Soția lui, Sharon Osbourne, declara la acea vreme că muzicianul a căzut în casa lui din Los Angeles şi a suferit leziuni la spate şi gât, dislocându-i-se tijele metalice pe care le avea montate. Artistul a fost operat în același an și a descris perioada de după ca fiind o „agonie dincolo de orice am experimentat în viaţă”. Starul suferă și de Parkinson.

„Acum am o dată stabilită pentru când voi fi operat la gât. Când l-am văzut pe tipul ăsta, a spus: «Primul nu a făcut o treabă prea bună». Nu îmi spune că mă poate readuce la normal. Spune că poate face asta şi asta şi că îmi poate repara gâtul. La cum este acum, nu sunt foarte încurajat. Dacă se înrăutăţeşte?Ştii ce? Chiar şi cei mai buni fac greşeli. Şi sunt puţin temător după prima. Sper şi mă rog că voi putea măcar să ţin un show nenorocit”, a declarat Ozzy Osbourne, potrivit NME, recunoscând astfel că primul medic care l-a operat nu a făcut o treabă prea bună.

Peste 50 de ani de carieră

Ozzy Osbourne, supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. Starul de 72 de ani are o carieră de peste cinci decenii. El devenit cunoscut la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. După această perioadă, a urmat o carieră solo, cu peste zece albume lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume.

Starrul s-a căsătorit cu Sharon în 1982. Împreună au trei copii, dar artistul mai are alți trei din căsnicia cu Thelma Riley.

Vezi și Cele mai noi imagini cu Ozzy Osbourne au pus fanii pe jar. Ce se întâmplă cu legendarul rocker

Citește și:

Patrick Duffy, mai îndrăgostit ca niciodată la 72 de ani

Andreea Esca și-a sărbătorit tatăl. Ce urare i-a transmis vedeta și cum îl alintă pe părintele ei. Se ține foarte bine la cei 83 de ani!