Artistul știe de un an de acest diagnostic și mărturisește că i se pare chinuitor să ascundă.

Chinuitoare sunt și durerile pe care le simte. Artistul a mărturisit că ultimul an a fost ”cel mai nefericit” din viața sa, pentru că durerile au fost ”constante”.

Artistul în vârstă de 71 de ani și soția lui vor merge în aprilie în Elveția, pentru ca Ozzy să fie tratat.

Totul s-a tras de la o căzătură

Totul a început de la o cădere, anul trecut, în urma căreia a fost operat la gât. Au apărut durerile nervilor. Nu se știe dacă căderea sau operația le-a cauzat, cert e că acestea au fost din ce în ce mai puternice.

Potrivit soției sale, diagnosticul nu e o sentință la moarte. Dar nici starea de sănătate a artistului nu e prea bună, acesta luând zilnic un coteil de medicamente.

Cum medicii din SUA nu au cum să-l ajute, Osbourne a decis să apeleze la doctorii din Europa, respectiv cei din Elveția.

Zilele trecute, artistul a fost văzut mergând cu ajutorul unui baston și au tot apărut zvonuri legate de starea sănătății sale. Iată că, din păcate, lucrurile nu merg deloc bine pentru el. Ozzy Osbourne și-a întrerupt un turneu, în luna aprilie a anului trecut, și nu s-a simțit în stare să revină.

La un moment dat, nu demult, s-a văzut nevoit să vină cu o declarație pentru fanii săi, în care le-a spus că nu e ”pe patul de moarte”, așa cum a scris persa despre el.

Citește și: