Anunțul a fost făcut de către soția sa, Sharon, miercuri noapte, pe Twitter. ”Ozzy a fost internat din cauza unor complicaţii ale gripei. Medicii lui consideră că acesta este cel mai bun mod de a-şi reveni mai rapid”, a scris Sharon Osbourne.

În urmă cu câteva zile, Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, a anunţat amânarea – din cauza unei infecţii – a concertelor din turneul european pe care urma să le susţină împreună cu Judas Priest.

”Sunt devastat pentru că sunt nevoit să amân segmentul european al turneului meu. Pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare de la mână, acum, gripă şi bronşită.

Vreau să prezint scuze fanilor care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei şi echipei mele, formaţiei Judas Priest, pentru că v-am dezamăgit. Oricum, promit că turneul cu Judas Priest va avea loc. Este reprogramat chiar acum începând cu luna septembrie. Încă o dată, mă scuz faţă de toată lumea”, a fost mesajul publicat de Ozzy Osbourne.

Vezi și Fiica lui Ozzy Osborune spune ce înseamnă de fapt să fii dependent de droguri și alcool. În sfârșit o vedetă pune punctul pe ”i”

Citește și: