După ce medicii din SUA l-au anunțat că nu îl pot ajuta, iar acesta a recurs la specialiști din Europa, rockerul a suferit zilele trecute o operație, despre care soția lui spunea că ”O să determine restul vieții lui”. O intervenție dificilă, dar care, iată, s-a terminat.

Tot soția lui, Sharon, a spus și cum se simte acum liderul trupei Black Sabbath. „Familia noastră vrea să vă fie recunoscătoare pentru cantitatea copleșitoare de iubire și sprijin venită cu ocazia operației lui Ozzy.

Ozzy se simte bine și este în proces de recuperare! Iubirea voastră înseamnă totul pentru el.”, a transmis Sharon Osbourne, prin intermediul unui InstaStory.

Totuși, chiar dacă operația a decurs bine, pentru că Sharon nu a oferit prea multe amănunte, starea de sănătate a artistului rămâne una precară, odată diagnosticul de Parkinson fiind pus. Se știe că această boală nu poate fi vindecată, ci doar ținută sub control.

Rețelele de socializare ale celor doi soți au fost împânzite de urări de bine din partea fanilor, mulți rugându-se ca divinitatea să facă o minune în cazul lui Ozzy.

Și ca lucrurile să fie și mai dificile, rockerul a suferit și de Covid relativ recent, boala lăsându-l cu sechele, ultimele de care mai avea nevoie la vârsta și suferințele sale.

Cu toate aceste probleme de sănătate, Ozzy și Sharon au multe motive de bucurie în familie. În mai, fiul lor, Jack, a avut o petrecere pentru venirea pe lume a copilului său cu logodnica Aree Gearhart. Câteva zile mai târziu, și fiica soților Osbourne, Kelly, a anunțat că este însărcinată.

Vezi și Problemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne nu s-au rezolvat încă. „Mai mai are o operație de făcut și apoi vrea să se întoarcă acasă”, dezvăluie soția sa

Citește și:

Lidia Buble s-a pozat fără pic de machiaj și fără filtre și e greu de recunoscut! Cum arată artista 100% naturală

Delia, nemulțumită de condițiile de la iUmor: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”. De ce e supărată artista