Solistul trupei Black Sabbath a căzut în locuinţa sa din Los Angeles, agravând răni mai vechi pe care le-a suferit în urma unui accident din 2003. În final, a fost nevoie de operație, pe care artistul a suferit-o luna trecută.

Ozzy Osbourne încă se află sub supraveghere medicală în Los Angeles.

Osbourne a fost internat pe 4 februarie, la Keck Hospital of University, din sudul Californiei, din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei. El a fost nevoit să îşi amâne turneul european.

„Nu pot să cred că sunt nevoit să reprogramez mai multe date de concert. Cuvintele nu pot exprima cât de frustrat şi deprimat sunt că nu pot să merg în turneu acum”, a spus Osbourne.

„Sunt recunoscător pentru dragostea şi susţinerea pe care mi-au oferit-o familia, trupa, prietenii şi fanii, asta îmi dă energie. Să ştiţi că mă simt din ce în ce mai bine în fiecare zi şi o să mă recupereze în totalitate. Îmi voi duce la bun sfârşit turneul. Mă voi întoarce!”, spunea el atunci.

Concertele vor fi reprogramate începând din februarie 2020 şi fanii sunt rugaţi să păstreze biletele. Întrucât unele dintre show-urile din 2019 erau în cadrul unor festivaluri, nu toate vor fi reprogramate.

Datele din turneul european din 2020 vor fi anunţate în săptămânile următoare.

Vezi și Nici vedetele nu scapă de gripă! Un mare cântăreț, internat de urgență

Citește și: