În momentul în care relația lor nu a mai mers și au decis să meargă pe drumuri separate, frumoasa blondă, care acum e stabilită în Germania, a spus într-o emisiune TV, din Turcia, în  septembrie 2006 ca actorul este bisexual.

Sebnem Schaefer este un fotomodel turc foarte apreciat

 

SebnemSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ozcan Deniz, deranjat de acuzațiile aduse de fosta iubită și simțindu-se umilit,  a dat-o imediat  în judecată, în ceea ce a numit el un „război de onoare”. „Acesta este pentru mine un război de onoare!”, a spus el negând acuzațiile. Mai mult, starul a cerut în instanță despăgubiri în valoare de 100.000 lire turcești. Însă, procesul a fost finalizat abia zilele trecute, după 12 ani, iar Ozcan este cel care a câștigat „războiul”, acuzațiile fiind nefondate. El a declarat că banii îi va dona unei organizații caritabile, care se ocupă de educația copiilor.

Citește și: Fanii lui Robert De Niro sunt înspăimântați de cele mai recente imagini cu actorul

Protagonistul serialului turcesc „Mireasa din Istanbul”, ce se bucură de un succes enorm, are o viață care poate fi oricând subiect de serial sau film.  Özcan Deniz s-a născut în anul 1972, la Ankara, într-un cartier sărac de periferie și cu locuințe provizorii. Până la vârsta de 5 ani a locuit în Ankara împreună cu părinții, iar apoi s-au mutat în Aydin un orășel de pe malul Marii Egee.  Avea o familie numeroasă, având patru surori și un frate și erau săraci lipiți.  Înainte să cunoască celebritatea, Ozcan lucra încă din copilărie, la doar 12 ani,  într-o fabrică, alături de fratele lui.

Citește și: