De data aceasta, vedeta s-a hotărât să își pună un inel gastric, deoarece perioada pandemiei i-a dat organismul peste cap, după cum spune ea. Aceasta a dezvăluit că după prima operație de la stomac a slăbit 45 de kilograme, bineînțeles ajutată și de sport și de un stil sănătos de viață, în general.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel.

Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine”, a povestit jurata de la „Te cunosc de undeva!”, conform spynews.ro. Vedeta speră ca această nuă intervenție o va readuce pe drumul cel bun.

asa-arata-vedeta-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cu ce probleme s-a confruntat Ozana Barabancea după prima intervenție chirugicală la nivelul stomacului

Prima operație a Ozanei Barabancea i-a adus câteva probleme la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Aceasta a declarat că la scurt timp de la intervenția chirurgicală și-a pierdut vocea. Din fericire, nu pentru mult timp.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama.

După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune!”, a mai adăugat ea.

De asemenea, jurata de la „Te cunosc de undeva!” recunoaște că i-a fost destul de teamă la prima operație, însă acest lucru nu a împiedicat-o să apeleze la intervenția chirurgicală.

Câte kilograme avea Ozana Barabancea

Kilogramele în plus au motivat-o pe vedetă să ia o decizie în ceea ce privește operația. Aceasta a specificat că a avut 128 de kilograme, însă a ajuns la 116 kilograme după ce a ținut o dietă.

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine”, a mai adăugat ea.

Vezi și O recunoști pe vedeta noastră? Acum e mama a doi copii mari

Citește și:

Eurovision 2022. România este din nou în finală, după 5 ani. WRS, prestație impecabilă la Torino

Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor