Cum pentru noua sa formă bustul era prea mare, vedeta și l-a micșorat și ridicat, după cum chiar ea recunoaște într-o postare pe Facebook.

„Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una. Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele”, a declarat vedeta într-o emisine televizată.

Ozana Barabancea, care nu demult cântărea 128 de kilograme, nu are false modestii. Ea spune pe față câte kilograme de grăsime i-au scos medicii de pe abdomen, acaesta fiind o altă procedură la care a apelat. ”Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular.

Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o păturică și am ajuns să am şi fese. Eu, care nu am avut în viața mea fese!”, a mai declarat vedeta.

Artista nu s-a oprit aici, întinerindu-și și chipul. ”Apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia, pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene”, a mai povestit ea.

Zilele trecute, imediat după intervenții, Ozana Barabancea a postat pe Facebook o fotografie în bustieră, pentru a le arăta fanilor rezultatul intervențiilor.

”Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, maiestrie și știință! (…) Sunt fascinată ! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță!

De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. (…) Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani!”, a mai scris vedeta, mulțumind echipei de medici care i-a sculptat noul corp.

Ozana barabancea e de nerecunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ozana Barabancea s-a înscris și la lecții de nutriție, pentru că este decisă să nu mai ajungă niciodată la formele voluptoase de altădată.

Arăt bine, ştiu! Am slăbit armonios. Dar simt că mai am unele lucruri de pus la punct. Şi anume cum să mănânc corect, astfel încât să păstrez ceea ce am obţinut. A trecut peste un an de la operaţie (de by-pass gastric – n. red.) şi vreau să am noţiuni clare despre combinarea alimentelor”, declara ea recent.

Vezi și Ozana Barabancea, în costum de baie după ce a ajuns la 71 de kilograme. Artista nu vrea să se oprească din slăbit

Citește și: