Cei care îi urmăresc aparițiile, inclusiv cele de pe contul său de Facebook, pot vedea că vedeta se subțiază pe zi ce trece. Însă această transformare nu are loc de la sine, ci grație voinței vedetei. Pe lângă regimul strict pe care îl urmează, ea s-a apucat serios și de sală.

Iar mărturie stau fotografiile postate pe rețeaua de socializare. Chiar dacă nici la sală nu renunță la bijuterii, așa după cum remarcă și fanii ei, Ozana Barabancea merge regulat să facă sport, deocamdată doar exerciții de intensitate ușoară și medie, pentru tonifiere.

Ozana Barabancea slabit multSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În ceea ce privește alimentația, chiar vedeta postului Antena 1 recunoștea recent că a renunțat complet la ”ciuguleli” și că are trei mese pe zi, inclusiv ”ceva dulce”. Însă o masă nu depășește 100 de grame, asta însumând felul întâi, felul doi și desert.

Desertul e însă în cantitate foarte mică, cum ar fi o jumătate de bomboană. ”Acum mănânc dulce numai după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”, declara recent Ozana Barabancea.

”Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative”, explica vedeta în luna ianuarie.

Tot atunci, artista spunea că exercițiile fizice au intrat în obicei: ”Eu fac sport în fiecare dimineață. Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport”.

Foto: Facebook

Vezi și Iată regimul cu care Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme|GALERIE FOTO

Citește și: