Ozana Barabancea a povestit în emisiunea „RĂI DA’ BUNI” că a fost pentru a treia oară în vacanță în Țara Sfânta, în Israel. Vedeta susține că vizita în această țară este o împlinire duhovnicească, o împlinire sufletească. Mai mult, ea a precizat că acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a vrut să slăbească, pentru a se întoarce la Sfântul Iacob Hozevitul, pentru a-i mulțumi  că mi-a îndeplinit toate dorințele. Însă, aceasta a avut parte  și de un moment terifiant, în timpul pelerinajului.

 

„Am avut un incident la Sfântul Ioan Sava cel Sfințit, unde femeile nu au voie , ci doar bărbații. Și noi așteptam bărbații și ghidul. Of, a fost un moment groaznic. Eram două grupuri de români. Primul grup de femei s-a dus în autobuzele cu care ele au ajuns. Acolo șoferii nu erau creștini  și nu aveau voie să treacă de un punct și țipau „România, la mașini”. Și am avut neșansa sau neinspirația să-i spun unui șofer „Shut up” . De fapt, am vrut să-i zic stai un pic, că venim imediat, dar cu engleza mea necontrolată atunci, am spus Shut up. Atât mi-a trebuit. În momentul ala, s-a năpustit asupra mea. Am crezut că mă omoară. A început să țipe la mine: Cum îți permiți? Vorbea în engleză. Eu mi-am păstrat calmul. Nu știu cum mi-am păstrat calmul. Eram nas în nas, așteptam efectiv să dea în mine”, a povestit Ozana, vizibil afectată.

„A coborât un preot român dintr-o mașină din alt grup și mi-a zis să merg cu ei. I-am zis că eu nu vin, că eu sunt din alt grup,  îmi aștept grupul, și ghidul și preot. M-au rugat alți șoferi: Doamnă văr go, acum veniți  cu noi a că e groasă. Ah..nu știu cum a trecut acel moment. Nu am arătat că m-am speriat, dar în drum spre autocar o digeram și mi-am dat seama că am fost la un pas să fiu lovită de acel individ. Nu știu ce m-a ținut să-i spun: scuze, dar, te rog, nu țipa la noi, nu țipa la mine”. Atât am putut să spun. Am spus iartă-mă, evident, pentru că nu am vrut să fiu obraznică. Eu am vrut să-l rog să nu mai țipe, pentru că era o liniște mormântală în acel colț de deșert,  unde se auzea murmurul rugăciunii fiecăruia dintre noi.   A fost violată intimitatea noastră, în momentul în care individul a țipat. Probabil trebuie să tac din gură, dar n-am tăcut”, a povestit Ozana.

Citește și:

 

Vezi şi lucruri pe care să nu le faci în Israel ca turist!