Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, a filmat zilele trecute cu Marcel Pavel,m iar din pozele publicate pe rețelele de socializare se vede clar că nu a fost păstrată niciun fel de distanțare socială.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Contactată de reporterii publicației, Ozana Barabancea a spus sec: “Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Ce-a postat vedeta azi pe Facebook

Deloc întâmplător, Ozana Barabancea a postat în urmă cu 6 ore, pe Facebook, o rugăciune.

”Rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David)
Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea.
Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu”, a scrie pe rețeaua de socializare vedeta.

Revenind la Marcel Pavel, acesta se numără printre celebritățile care au acceptat provocarea din noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar el a filmat zilele trecute alături de toți cei din staff-ul show-ului de la Antena 1. Acesta a fost dus la Spitalul Matei Balș cu izoleta, miercuri seară. Cântărețul era convins că a răcit la filmări.

Vezi și Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la ”Te cunosc de undeva”, în pericol

Citește și: