Starul de la „Te cunosc de undeva” face eforturi mari pentru a căpăta o siluetă cât mai trasă prin inel. După operația de micșorare a stomacului ce a avut loc în urmă cu aproape 10 luni, ea merge la sală, ține în continuare dietă, iar recent a făcut și un tratament de detoxifiere la o clinică din Turcia.

Citește și: Încă un bebeluș în showbiz. O celebră vedetă TV a dezvăluit că este însărcinată. Tatăl este un artist cunoscut

Ozana Barabancea vrea să ajungă la 45 de kilograme

Artista își arată mândră silueta pe rețelele de socializare, după ce a ajuns la 71 de kilograme și a reușit să-și uimească fanii după ce a postat imagini cu ea în costum de baie. Ozana arată spectaculos, iar schimbarea este de-a dreptul fenomenală. Ea s-a pozat într-un costum întreg, negru, iar deasupra poartă o rochiță din dantelă.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

“Mă simt încă grăsuță. Acum am 71 de kilograme, vreau să mă opresc la 65 dacă o să-mi stea bine, dacă nu o să mai punem două, trei, să vedem. Nu am avut cum să mă opresc doar la operația de micșorare a stomacului pe care am făcut-o. Am fost la o clinică, în Turcia, am fost internată acolo, o clinică foarte bine cotată și am fost foarte impresionată cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri de frunze, de ierburi, de iarbă de grâu încolțit. Nu a fost deloc ușor primele trei zile. Singurul lichid  pe care îl puteam bea a fost o supă clară, în care aruncam niște condimente”, a declarat Ozana în emisiunea lui Capatos.

 

Ozana a dezvăluit și cum arată mesele ei în fiecare zi. La micul dejun consumă jumătate de avocado, alături de 4-5 ouă fierte de prepeliță, la prânz o bucată mică de somon la grătar cu puțină salată, iar seara o pulpă mică de pui cu câteva frunze de salată. „Dacă mi-e poftă de ceva, de exemplu de o amandină, am voie să mănânc un sfert de amandină, dar după masă, nu înainte de mâncare. Eu am o bucurie de câte ori mă uit în oglindă”, a spus Ozana.

Citește și: