Concertul “Ozana Barabancea & Friends”, pe care cântăreața îl va susține alături de oameni dragi și muzicieni importanți va avea loc pe 30 mai, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Național “I.L.Caragiale” din București. Printre invitații Ozanei se vor afla Florin Ristei, Liviu Teodorescu, Imagination Orchestra condusă de Cătălin Milea, Anca Mărginean, Anca Sigartău, Sorin Zlat, Alina Dragnea și Corul Operei Naționale București.

“Voi cânta cele mai apropiate piese sufletului meu, alături de prieteni dragi. Vor fi piese de jazz, music-hall, cântece românești vechi, melodii cu un puternic mesaj emoțional. Vor fi alături de mine copiii mei, Andrew și Gloria, care mi-au promis o mare surpriză, dar și trupa mea de jazz, alături de care cânt de ani de zile. Printre invitați se vor afla și doi pianiști de jazz respectați și iubiți de publicul de specialitate, dar și copii muzicieni care cântă în Imagination Orchestra condusă de Cătălin Milea, saxofonist de talie internațională școlit în Olanda și Norvegia”, spune jurata vocilor din show-ul “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

Amfitrionul serii va fi renumitul actor Ion Caramitru, iar regia spectacolului este semnată de Cătălin Bugean, regizorul transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!”.
Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Teatrului Național, precum și de pe rețelele online.

Credit foto: Antena 1