Nu există zi în care jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” să nu se fotografieze și să le arate faniilor cum se subțiază de la o zi la alta. Recent, ea a publicat un video pe contul ei de facebook, cu care a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Îmbrăcată cu o pereche de colanți negri din latex și un corset strâns în jurul taliei, Ozana demonstrează că e mai slăbuță ca oricând.

 

Ozana Barabancea arată incredibil după ce a slăbit 40 de kilograme, însă nu are de gând să se oprească aici, deși trece prin momente dificile: „Zilele trecute era să mor”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Despre seria de schimbări din viața ei , artista a vorbit fără ocolișuri într-un amplu interviu acordat Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”.Ozana Barabancea susține că, deși a slăbit foarte mult, nu se va opri aici și va continua să facă tot ce-i stă în putință pentru a obține tonusul pe care și-l dorește.

Citește și: Kate Middleton a mărturisit tot. Ea și prințul William au trecut prin momente dificile când au devenit pentru prima dată părinți. Ducele de Cambridge i-a spus că nu ….

Va continua să slăbească

Pierderea acestor kilograme în așa scurt timp nu este încă primită de interiorul meu și de mintalul meu. Eu încă mă uit în oglindă și mă gândesc ce grasă sunt. Eu știu că sunt frumușică, acum trăsăturile se văd mai bine, ochii se văd mai mari, machiajul stă mai bine pe mine. Și totuși este un ceva acolo care îmi spune că sunt grasă. Dar voi slăbi și mai mult, am început și sala, fac exerciții, fac masaj”, mărturisește Ozana Barabancea în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Artista a dezvăluit că este nevoită să fie foarte disciplinată cu alimentația și nu-și permite nicio încălcare a regulilor impuse de medic.

”Zilele trecute era să mor. Am zis că pot sări peste o masă, beau apă și va fi ok. Nu a fost. Fiul meu a fost nevoit să sune de cinci ori medicul care m-a operat. A înțeles ce mi s-a întâmplat și mi-a spus că nu am ce face, trebuie să suport” , a dezvăluit Ozana Barabancea.

Despre stilul de viață actual, despre  redescoperirea spiritualității și a credinței și despre multe alte schimbări din viața ei, Ozana Barabancea vorbește în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată astăzi, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Citește și: