Ozana Barabancea a fost aspru criticată, după ce a tot publicat imagini exagerat de editate.  

Vedeta a folosit prea multe programe de editat aspectul fizic, astfel că și-a  modificat mult prea mult trăsăturile, iar femeia din imaginea pe care a postat-o nu mai semăna deloc cu ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Internauții nu au rămas indiferenți la imaginea pe care a publicat-o și i-au lăsat comentarii care mai de care mai ilare: „Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”./ Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare ?? / Sa ne bagam cracii ….zici ca e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? ??? / Ai înnebunit și tu cu photoshopul ???doamne ??? / Doamne, te vezi Chucky” au fost câteva dintre comentariile amuzante pe care le-a primit Ozana Barabancea, după ce a postat fotografia cu pricina.

Ozana a avut însă o replică pe măsură pentru cei care au criticat-o.

„Bună dimineața, amabililor , inteligenților , ințelepților , imaturilor , naturalilor , neprihăniților , pioșilor !
Semnez Eu , păcătoasa, editata , artificiala , obraznica ! Ce bine că SUNT !
Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului” ! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea ! Si imi permit să pun ce poze vreau ! Cu poze Editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.
Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele ! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !”, a scris Ozana.

Citește și: