După ce anul trecut a avut de tras cu fiul său, din cauza unui accident care ar fi putut să-i ia viața, acum, Ozana Barabancea, mamă singură, i-a organizat fiicei sale un majorat ca în filme.

Pe 18 februarie, Gloria a împlinit 18 ani, intrând astfel în rândul adulților, așa că mama ei i-a pregatit o mare surpriză.

”De ziua ei, i-am făcut o surpriză, pentru că este prințesa mea. I-am făcut 3 zile, la palat, și i-am închiriat camera unde au stat Beyonce și Madonna, când au venit în țară, la Palatul Suter.

E foarte scump, dar pentru copiii mei fac orice! Această cheltuială a fost binemeritată, pentru că i-a plăcut enorm. Am fost câțiva prieteni foarte apropiați și am sărbătorit-o cum se cuvine” , a povestit cântăreața pentru Click!.

Și pentru că anii au trecut în mare viteză, iar Gloria nu mai e deloc o copilă, artista a povestit în ce femeie s-a transformat fiica ei. A dat din casă, dezvăluind că, pe cât de frumoasă și talentată e, pe atât e de pretențioasă.

”Ea e o fată cu picioarele pe pământ, dar este pretențioasă.

Gloria este un pic mai frumoasă, mai talentată și mai șmecheră decât mine. Dar e normal, pentru că, altfel, societatea ar înregistra un regres. E bine să fie copiii noștri mai frumoși și mai talentați decât noi. Mai norocoși”, a mai declarat Ozana Barabancea.

doi-copii-talentatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Cât despre Andrew, care recent a împlinit 22 de ani, cel care anul trecut a suferit un accident grav, din care cu greu și-a revenit, iată ce are solista de spus.

”Și Andrew e bine, cu iubita lui. A trecut peste accident. A fost coșmarul vieții mele.

A terminat sesiunea, se pregătește pentru licență. Eu o să am un an foarte „simpatic”. Am licența lui fii-miu, am admiterea la facultate a lui fie-mea, am și eu doctoratul meu…”, a mai povestit Ozana Barabancea.

Vedeta este mândra mamă a doi artiști. Atât Andrew, cât și Gloria sunt pianiști. El e pianist compozitor de jazz, iar ea e pianistă de clasic.

Divorțată acum aproape 20 de ani, după ce soțul a înșelat-o

Ozana Barabancea și-a crescut singură copiii, chiar dacă, de dragul lor, a încercat să mențină o relație bună și cu tatăl lor. A fost căsătorită până în 2004 cu Sorin Terinte, de care a divorțat – nu înainte de a-i mai da o șansă – din cauza infidelității lui.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra.”, a declarat, recent, Ozana Barabancea, care nu s-a mai recăsătorit, chiar dacă, altfel, pe toate planurile s-a reinventat.

Vezi și Imagine rară cu Ozana Barabancea și tatăl copiilor ei. „El e autorul…” Cei doi nu mai sunt împreună de aproape 20 de ani, după ce el a înșelat-o

Citește și:

Fiica cea mare a lui Cabral Ibacka refuză să mai primească bani de la tatăl său. Ce motiv are Inoke

9 vedete diagnosticate cu Parkinson. Cum se manifestă această boală neurologică