Mama este o femeie de afaceri, Varunie Vonsvirates.Acaesta a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare alături de Owen, în 2017, la premiera filmului ”Father Figures”, comentând simbolic ”’#fatherfigure”, dând astfel de înțeles că actorul urmează să devină tată.

Întrebată de un internaut dacă Owen e tatăl, aceasta a replicat imediat, ”da”. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe, Lyla, care se va naște peste trei luni.

Nu se știe însă dacă cei doi9 mai sunt implicați în prezent într-o relație, dar asta nu complică cu nimic lucrurile. Înainte ca rezultatele testului de paternitate să vină, un purtător de cuvânt al actorului declara că, dacă se va dovedi că bebelușul e al lui Qwen, atunci ăși va asuma responsabilitatea creșterii sale.

Owen Wilson, care va împlini 50 de ani în noiembrie, nu este căsătorit, însă mai are doi băieți din relații anterioare. Ford, întâiul născut, are 7 ani și este rezultat din relația cu Jade Duell, iar Finn, de 4 ani, este fiul actorului cu antrenorul personal Caroline Lindqvist.

Actorul este un tată bun, spun femeile cu care are copii, cu care actorul a menținut de asemeni o relație bună.

Foto: Hepta

Vezi și Are doi copii, din care unul a fost diagnosticat cu cancer. Dar nu și-a pierdut speranța. Un cântăreț celebru va fi tată a treia oară

Citește și: