Cei doi au avut o relație de cinci ani, însă s-au depărțit înainte de venirea pe lume a fetiței. Mai mult, actorul a cerut ca aceasta să facă un test de parteneritate, ca să știe sigur că e fata lui.

După acest test, a acceptat să-și sprijine financiar fata, dar nu a întâlnit-o niciodată, a mărturisit fosta sa iubită. Practic, nu e implicat în niciun fel în viața fiicei sale, a declarat Varunie Vonsvirates.

”Owen nu a întâlnit-o niciodată pe Lyla. Niciodată! Ajută din punct de vedere financiar, dar atât”, a declarat femeia.

”Ar trebui să-ți vezi fiica, este incredibilă. Arată exact ca tine!”

”Lyla are nevoie de un tată. E ironic cum Owen tot primește roluri de tată, chiar interpretează rolul unui tată în următorul film, dar nu și-a întâlnit propria fiică”, a mai spus femeia.

Varunie Vonsvirates, în vârstă de 35 de ani, îl roagă pe Owen, prin intermediul presei, să-și facă timp să-și vadă fiica. ”Ar trebui să-ți vezi fiica, este incredibilă, chiar pierzi foarte multe. Arată exact ca tine!”, a declarat fosta iubită a actorului.

Owen este deja tată pentru Ford, de 8 ani, pe care îl are cu o fostă iubită, Jade Duell, și pe Finn, de 5 ani, cu antrenorul său personal, Caroline Lindqvist.

Owen a declarat deja la tribunal că nu vrea drept de vizitare pentru fiica sa și nici custodie.

Vezi și Richard Gere va deveni tătic a treia oară, la 70 de ani. Soția lui este din nou însărcinată

Citește și: