Fetița, care va purta numele Lyla Aranya Wilson, s-a născut marți și e perfect sănătoasă. Cântărește 3 kilograme și măsoară 53 de centimetri. Până în acest moment, actorul nu a făcut niciun comentariu legat de relația cu femeia de afaceri și nici nu s-a referit la sarcină sau nașterea copilului.

Nu se știe dacă cei doi mai sunt implicați în prezent într-o relație, dar asta nu complică cu nimic lucrurile. Înainte ca rezultatele testului de paternitate să vină, un purtător de cuvânt al actorului declara că, dacă se va dovedi că bebelușul e al lui Qwen, atunci își va asuma responsabilitatea creșterii sale.

E prima fetiță a lui Wilson, el mai având, din două relații anterioare, doi băieți: Robert, de 7 ani, cu Jade Duell, și Finn, de 4 ani, cu Caroline Lindqvist.

Într-un interviu recent, acordat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul, la fel de amuzant în realitate precum în rolurile pe care le joacă, declara că băieții săi nu îl găsesc deloc nostrim, că face mari eforturi pentru a le smulge măcar un surâs. Rămâne de văzut dacă cea mică îi va aprecia umorul.

Actorul, care luna viitoare va împlini 50 de ani, este un tată bun, spun femeile cu care are copii, cu care Owen a menținut o relație bună.

Foto: Hepta

Vezi și Owen Wilson va fi tată din nou. A cerut test de paternitate, ca să fie sigur

Citește și: