Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Ovidiu Lipan a abordat mai multe subiecte sensibile, printre care și iubirea pe care i-a purtat-o cântăreței Corina Chiriac. Acesta și-a amintit cu dor despre prima întâlnire din adolescență.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit.

A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase.”, a mărturisit Ovidiu Lipan Țăndărică în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform WoWbiz.

„Era atât de puternic ce am trăit…”

Ovidiu Lipan a fost întrebat de realizatoarea TV și dacă a cerut-o în căsătorie pe Corina Chiriac.

”Eu cred că nici nu mai trebuia. Era atât de departe ce am trăit și atât de puternic, încât nu am cuvinte.”, a mai declarat Ovidiu Lipan Țăndărică, în emisiune.

Ovidiu Lipan, despre fosta sa soție

Artistul a dezvăluit și câteva detalii despre fosta sa căsnicie, în urma căreia are și un copil, pe Alexander. Cuplul s-a despărțit după revoluție, iar dacă fosta soție împreună cu băiatul au rămas în Germania, artistul a ales să vină în țara sa natală.

Alexander a devenit, asemenea tatălui său, muzician, iar între cei doi s-a păstrat o relație foarte specială.

„Da, eu spun că am fost un soț bun. A fost o perioadă când Sabine mi-a dat certitudine, o anumită siguranță”, a povestit artistul.

(…) La 9 ani l-am părăsit și am venit în România. Am preferat să mă întorc și să-mi duc viața. Cred că am făcut un lucru bun că m-am întors, am rămas în relații bune cu Sabine, are locul ei special în viața mea.

Sufletul, trupul nu a putut să renunțe la România. Am trecut prin foarte multe… puteam să trăiesc oriunde în lume, sunt cetățean german, Nicu trăieste în Spania. Eu nu am rezistat și am venit în România singur, nemaiavând pe nimeni aici.”, a spus artistul.

Vezi și Iubita mult mai tânără a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, mesaj emoționant de ziua artistului. Muzicianul a izbucnit în lacrimi

Citește și:

Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie. Ce a pățit fostul edil

Iubitul Danei Marijuana, tată a trei copii, a murit într-un accident stupid, acasă. Mesajul sfâșietor al artistei