Seria interviurilor realizate de Mihai Ghiță la “În Oglindă”, emisiune ce poată fi vizionată pe canalul de YouTube „thexclusive”, continuă și în această săptămână cu o invitată foarte îndrăgită de publicul din țară, dar și de peste hotare: Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera, pe numele real Otilia Brumă, cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino, a cucerit inimile a milioane de oameni în 2014, atunci când lansa piesă “Bilionera”, melodie care a trecut rapid granițele țării, devenind cunoscută în plan internațional. În vârstă de 30 de ani, artista face mărturisiri incredibile despre viață sa, la “În Oglindă”.

Artista vorbește și despre copilăria ei, familie, impactul pe care l-a avut celebritatea asupra ei, dar și despre cum este viața din spatele scenei.

”Atunci când am reușit cu hit-ul au început să fie foarte multe plecări, foarte multă presiune pe mine, nu neapărat din partea familiei, (…) ci din partea managerului… Nu aveam dreptul la o viață privată și atunci eram foarte stresată. Trebuia să fiu perfectă, să fiu altcineva! (…) M-am simțit folosită!”, mărturisește Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera, adevărul crud despre fostul iubit

Șirul dezvăluirilor din spatele scenei ale Otiliei Bilionera nu se opresc aici. Artista rememorează cât de greu i-a fost atunci când a avut grave probleme de sănătate, dar și cum s-a produs ruptura de fostul iubit, artistul turc Sinan Akcil (40 de ani). Acum are o altă relație, tot cu un tânăr din Turcia, dar sechelele fostei iubiri nu pot fi șterse ușor. Și fostul ei iubit, solistul turc Sinan Akcil s-a căsătorit între timp, în 2019, cu Burcu Kıratlı, o actriță de telenovele.

Sinan Akcil, fostul iubit al Otiliei, s-a căsătorit în 2019 cu actrița Burcu Kıratlı

”Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea (…) El m-a dus la spital, (…) era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă … mereu mergeam la spital (…). La numai o lună după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi (mamare – n.r.), era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit! Atunci am intrat într-o depresie. Făceam atacuri de panică (…) eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor (…) . Luam uneori pastile și dormeam câte două zile … Atunci s-a produs o ruptură între noi!”, a povestit artista despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Citește și: Sore, fără secrete la podcastul lui Damian Drăghici. Ce spune despre tatăl fetiței ei, de care s-a despărțit după 8 ani

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit cu iubitul milionar, Bogdan Rădulescu. Imagini de la petrecerea nonconformistă de la piscină