Deși de atunci s-a căsătorit de trei ori și are trei copii, celebrul actor se pare că a rămas cu gândul tot la frumoasa cântăreață, de care a fost foarte îndrăgostit. Rios a dezvăluit recent pe contul lui de Instagram că își amintește și acum cu drag de povestea de dragoste pe care a trăit-o, alături de Shakira, în urmă cu 20 de ani, în ciuda diferenței uriașe de vârstă dintre ei de 16 ani. El a precizat că o admiră foarte mult atât ca artist, cât și ca persoană.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Adela Noriega, ”regina telenovelelor”? Cum arată aceasta la 47 de ani și cum e viața ei după ce a renunțat la actorie

Shakira s-a schimbat total de atunci

Shakira, în 1997SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Osvaldo a postat o înregistrare dintr-o emisiune din Brazilia, unde Shakira se afla în tunreu în 1997, în care artista recunoștea că este îndrăgostită și iubește, iar atunci prezentatorul a dezvăluit că aceasta are o relație cu Osvaldo Rios, care o urmărea din public. „O amintirea foarte drăguță și specială cu iubita și admirata mea Shakira când eram în turneul cu ea în Brazilia, în 1997”, a scris actorul.

Artista s-a schimbat total de atunci, fiind de nerecunoscut. Aceasta apare în emisiune cu părul brunet, lung și drept și cu câteva kilograme în plus.

 

Mai mult, și celebra columbiancă se pare că a fost profund îndrăgostită de actor și i-a scris și i-a dedicat un cântec acestuia, care s-a bucurat de un succes imens, intitulat „Moscas en The house „.

Telenovela „Kassandra”, ce s-a filmat în urmă cu 25 de ani,  a ajuns până și în Japonia și în Indonezia și a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bine vândută telenovelă și cea mai urmărită. Osvaldo Rios a divorțat în 2004 de cea de-a treia soție, Géraldine Fernández, cu care a fost căsătorit timp de patru ani, iar în prezent are o relație cu actrița cubaneză Ivelin Giro, cunoscută pentru rolul din „ Bad Boys II” sau „Hey DJ”.

Shakira formează, în prezent, un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, care este mai tânăr cu 10 ani,   și au împreună doi copii, Sasha şi Milan.

Citește și: