E vorba despre Orlando Bloom și Katy Perry, care au fost fotografiați de paparazzi în parc, cu micuța lor. Ambii sunt îmbrăcați lejer, iar actorul poate fi văzut la un moment dat îmbrățișându-și afectuos partenera, în timp ce-și privesc fetița care se joacă.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Orlando Bloom and Katy Perry enjoy Friday at the park with their mini-me Daisy Dove BloomSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actorul din „Pirates Of The Caribbean”, în vârstăd e 44 de ani, divorțat de Miranda Kerr, cu care are un copil, și Katy, în vârstă de 37 de ani, s-au logodit de Valentine’s Day în 2019. El a cerut-o în căsătorie cu un inel de 5 milioane de dolari.

Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, la un moment dat chiar despărțindu-se.

Într-un interviu acordat după ce a devenit mamă, Katy, care are și ea un divorț la activ, declara: „Ca mamă pentru prima dată, primele șase săptămâni sunt ceva de genul: Ce? Dumnezeule, e cea mai mare schimbare din viața mea.

Ești responsabil pentru viața cuiva care nici măcar nu își poate ține capul drept. Este o schimbare reală. Dar e tot ce se poate întâmpla mai frumos. Lucrurile se echilibrează cumva. Îmi place să trăiesc mai mult în această viață reală”.

Vezi și Primele imagini cu Katy Perry după ce a devenit mămică. Fanii nu au recunoscut-o!

Citește și:

Celine Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă

Cybill Shepherd, apariție rară la 71 de ani