Orlando Bloom, Liam Neeson și Millie Brown se vor îmbrăca în albastru pe 20 noiembrie. Actrița Millie Bobby Brown face echipă cu Ambasadorii Bunăvoinței pentru UNICEF Orlando Bloom, Liam Neeson și Lilly Singh, cu interpreta vocală și cantautoarea Dua Lipa și cu trupa Blue Man Group într-un nou video lansat de UNICEF cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, sărbătorită pe 20 noiembrie.

Citește și: Orlando Bloom, premiat pentru acțiunile caritabile

Orlando Bloom, Liam Neeson și Millie Brown se vor îmbrăca în albastru în sprijinul celor mai dezavantajați copii din lume

În scurtmetraj, vedeta de 14 ani (care și-a schimbat simbolic numele în Millie Bobby „Blue”, pentru a marca ocazia) coordonează o campanie globală în care participanții poartă albastru. Alături de copiii și adolescenții din echipa care o ajută, Millie le cere Ambasadorilor Bunăvoinței și susținătorilor UNICEF să i se alăture și să poarte albastru – îmbrăcând sau afișând culoarea albastru în semn de sprijin pentru promovarea drepturilor copiilor.

Citește și: Cine este Keaton Jones, băiețelul batjocorit de colegi a postat un film care a devenit viral

Orlando Bloom, Liam Neeson și Millie Brown se vor îmbrăca în albastru de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

„Ziua Internațională a Drepturilor Copilului este o zi distractivă, cu un mesaj serios,” a spus Millie Bobby Brown. „Este o zi în care toți copiii sunt încurajați să vorbească răspicat despre lucrurile importante pentru ei, cum sunt educația, spațiile în care pot să studieze și să se joace în siguranță, despre importanța atmosferei pozitive din familie și de la școală. Purtând albastru pentru UNICEF în această zi, cerem lumii să ofere copiilor un viitor mai luminos”, a mai spus Millie.

Orlando Bloom, Liam Neeson și Millie Brown se vor îmbrăca în albastru. Videoclipul care promovează evenimentul

În film, spectatorii le văd pe alte vedete răspunzând apelului lui Millie, în timp ce își desfășoară activitățile zilnice. Liam Neeson pregătește brioșe albastre în timp ce reproduce o scenă faimoasă din filmul de mare succes „Taken („Teroare în Paris”), Dua Lipa este în studio și înregistrează o nouă versiune a hitului ei Be The One, înlocuind cuvântul „roșu” cu „albastru”, Orlando Bloom este pe un platou de filmare unde lucrează sub noul său nume, Orlando „Bluem”, iar Lilly Singh este acasă și face smoothie-uri „Albastrunicorn”.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com