Iubitul lui Katy Perry și-a păstrat titulatura de bărbat arătos chiar dacă anii au trecut. Celebrul actor a fost surprins zilele trecute pe o plajă din Santa Barbara, etalându-și corpul tonifiat. Îmbrăcat doar într-un șort de baie roșu, acesta a etalat un abdomen cu pătrățele bine conturate, în timp ce se bucura de valurile din Oceanul Pacific.

Starul din „Stăpânul Inelelor” a optat pentru o șapcă, în timp ce se bucura de soarele arzător de pe plajă. Atent mereu cu aparițiile sale, însă o frumusețe naturală, acesta purta un colier subțire la baza gâtului și avea tatuajul la vedere, sub privirile admirative ale ambelor sexe.

*EXCLUSIVE* Orlando Bloom, 45  shows off his VERY ripped abs at the beach – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Orlando Bloom atrage privirile oriunde ar merge, iar acest lucru este un motiv de mândrie pentru iubita lui, Katy Perry. În urmă cu câteva luni, artista a fost surprinsă în timp ce se uita la pictorialul Sexiest Man Alive, care a fost realizat de revista People și în care apărea partenerul ei, Orlando Bloom. Întrebată despre acest episod, cântăreața a mărturisit că „nu are nevoie de o revistă care să-i amintească că partenerul ei e sexy, pentru că știe asta”.

„Dar îmi place. Îmi place că toată lumea știe că e sexy.”, a mărturisit artista zâmbind.

De asemenea, artista a vorbit și despre menirea de părinte, ea și Orlando Bloom având împreună o fetiță de aproape doi ani. ”Suntem ca un cuplu normal. Ieșim în parc, mergem la sală, e foarte distractiv.”, a spus ea. Și, într-adevăr, nu de puține ori au fost surprinși cu micuța în parc.

În ceea ce privește planurile pentru această vară, artista a dezvăluit că își doresc să călătorească, însă Orlando va avea și niște filmări, motiv pentru care nu au stabilit deocamdată nimic.

De ce nu s-a căsătorit Katy Perry cu Orlando Bloom până acum

Katy Perry și Orlando Bloom au o logodnă lungă. Starul din „Stăpânul Inelelor” a cerut-o în căsătorie pe artistă în 2019, dar cele două vedete nu au reușit deocamdată să ajungă și în fața altarului.

În timpul unei apariții la „Kyle & Jackie O radio show”, în Australia, Katy a fost întrebată de ce nu s-au căsătorit încă. Mai exact, gazdele au vrut să știe dacă ea ezită sau există un motiv întemeiat pentru care nu a devenit soția lui Orlando.

„E vorba despre destinație, despre locație”, a explicat Katy, dând asigurări că-și doresc în continuare să-și unească destinele, însă a fost dificil din cauza pandemiei. „Tot încercăm să găsim o soluție. La fiecare două luni e ceva de genul: O nouă variantă! O nouă variantă!”.

Katy și Orlando planificaseră să se căsătorească în Japonia, în 2020.

Vezi și Primele imagini cu Katy Perry după ce a devenit mămică. Fanii nu au recunoscut-o!

Citește și:

Shakira l-a prins pe Pique cu altă femeie. Se despart după 12 ani de relație?

Teo Trandafir, despre marea ei marea dragoste: “Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el!”