Comorile lui Oreste (47 de ani), soția, fiica și nepoțelul, fac furori pe rețelele sociale. Liliana, soția jurnalistului, este complimentată pentru felul în care arată la 51 de ani, iar fiica lor, Sabina (27 de ani), primește aceleași aprecieri, mai ales de când a devenit mămică. Sabina s-a măritat în 2017 cu logodnicul ei de atunci, Adi, iar un an mai târziu au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Igor. Astfel, Oreste Scarlat Teodorescu a devenit bunic la 43 de ani, iar de atunci parcă viața lui a luat alt curs. Sunt zeci de poze pe Facebook în care fostul realizator TV apare în compania micuțului, pe care efectic îl adoră. Îl plimbă peste tot, îi face toate poftele și nu singur, ci cot la cot cu soția lui, buni Liliana.

Vara aceasta familia și-a mutat domiciliul la Vama Veche, acolo unde deține și o terasă, iar pozele cu Igor și bunicii la plajă sunt o încântare. Și relația lui Oreste cu soția sa pare indestructibilă, iar noul statul, acela de bunici, parcă i-a unit și mai mult. Cei doi sunt împreună din adolescență, de când Oreste avea 17 ani, iar Liliana, 21. S-au căsătorit în 1996, dar la un moment dat mariajul lor a fost pus la grea încercare.

Oreste și soția, în Vama VecheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Oreste și soția s-au înșelat reciproc, ca să își salveze căsnicia

Într-un editorial pe care l-a scris în iulie 2006, pentru Revista Tango, Oreste a povestit punctul de cotitură din mariajul lui. El și soția au ajuns să se înșele reciproc, dar așa și-au salvat mariajul și iubirea. „Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcăm cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor!

Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine. Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă. Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat. Aproape că ne uram. Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug. Sabina nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, mi-a spus că o înșel (…).

Lili și-a găsit un amant, eu, o doamna bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili. Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste”.

Citește și: Cât este de fericită Mona Nicolici cu noul soț! Sunt împreună și acasă, și la serviciu. Fosta știristă s-a recăsătorit cu un guru al gastronomiei: „Noi am început în doi”

Citește și: VIDEO Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță. Ce l-a învățat pe Vlăduț. Carmen Brumă a filmat totul