Oreste Teodorescu s-a născut în anul 1975, a absolvit cursurile secției de regie de film, iar întreaga sa poveste de viață seamănă cu cea a unui personaj de roman. De multe ori, se privește introspectiv și nu se sfiește să-și spună punctul de vedere atunci când este nevoie.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Oreste a vorbit despre prejudecăți și etichete.

„Irinel Columbeanu, când avea lângă el femei splendide, credea că e cel puțin actorul Armand Assante, era îndreptățit trupește, mental, financiar să fie înconjurat de femei superbe, într-un  bazin foarte mare pentru el, pentru că el săracul se îneca și în chiuvetă. Mie mi s-a părut că e eticheta lui despre cine e el cu adevărat, dar era o distanță mare. I-am mai văzut pe alții care se încăpățânează să rămână mereu ceea ce cred alții despre ei că sunt. De exemplu, sunt actori care nu-și mai depășesc un anume rol pentru că au fost atât de credibili și atât de minunați primiți de public în rolul respectiv încât au devenit personajul respectiv”, a fost de părere jurnalistul.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –