Prestigiosul medic laringologist va veni să o opereze pe Shakira la Barcelona, la cererea pacientei sale, care nu vrea să stea departe în aceste clipe dificile pentru ea de copii și de soțul ei, Gerard Pique.

Potrivit publicației „Diario Gol”, artista va intra în curând în sala de operații ca să fie tratată problema de la corzile vocale din cauza căreia a fost forțată să-și anuleze turneul „El Dorado”. Ea l-a rugat pe medicul Steven Marc Zeitels să vină el în orașul catalan cu echipa lui pentru a o opera, și va suporta ea toate cheltuielile, în ceea ce privește transportul, șederea medicilor și diurna acestora. Medicul laringologist,  Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun chirurg în probleme ale corzilor vocale, a început deja pregătirile la clinica Teknon, unde Shakira va fi operată doar peste câteva ore. După intervenție, îndrăgita cântăreață nu va putea să vorbească timp de două luni.

Citește și: Shakira are cancer? Vestea cumplită dată de ziarele spaniole

Shakira nu va avea voie să vorbească timp de două luni

 

Probleme de sănătate ale Shakirei sunt extrem de grave și ea nu a putut să amâne operația până după sărbători, având nevoie urgent de operație. Deși artista nu a dat mai multe detalii despre afecțiunea ei, spunând doar că are o hemoragie la corzile vocale, ziarele din Spania și Columbia susțin că că e posibil ca artista să aibă un polip sau chiar cancer, o displazie precanceroasă a corzilor vocale.

 

Publicația notează că artista trece prin momente foarte dificile. Zvonurile că ar exista probleme în mariajul ei cu Pique sunt din ce în ce mai puternice și acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care Shakira nu a vrut să meargă la Boston pentru intevenție.

Citește și: