Meghan Markle și prințul Harry au fost protagoniștii unui interviu exploziv pentru Oprah Winfrey, ce a fost difuzat pe 7 martie. Dezvăluirile făcute de cei doi au șocat întreg mapamondul, iar prezentatoarea TV face acum primele declarații pe marginea acestui subiect.

Oprah Winfrey a fost zilele trecute, invitata celebrei jurnaliste Nancy O’Dell, la TalkShopLive, unde a vorbit pentru prima dată despre interviul dat, în urmă cu două luni, de ducii de Sussex. Realizatoarea TV mărturisit că a fost ”surprinsă” și ea de informațiile divulgate de aceștia și nu se aștepta nici ea ca cei doi să facă astfel de dezvăluiri, potrivit USA Today, și interviul să devină unul atât de controversat.

„Am fost surprinsă! Mă întrebam: ce? Vă duceți chiar și în astfel de subiecte?”, i-a mărturisit Oprah jurnalistei Nancy O’Dell, spunând că a fost impresionată de cât de mult au vorbit cei doi. De asemenea, ea a dezvăluit că a depus mult timp, efort și energie, pentru a se asigura că nu s-au scurs detalii din interviul de mai bine de trei ore înainte de difuzarea acestuia.

„Nu m-am gândit nicio clipă că va avea un impact atât de răsunător și va continua să aibă. Am făcut o grămadă de pregătiri pentru el. A fost foarte important pentru mine ca tot ceea ce se află în interviu să rămână acolo până în momentul în care va fi difuzat și să fei văzut de toată lumea în același timp și că nu se va scurge nicio informație înainte și ca nimic să nu fie interpretat greșit înainte de interviu”, a spus Oprah.

Ba mai mult, Oprah Winfrey a dezvăluit că nu a vorbit personal cu prințul Harry și cu Meghan Markle înainte de interviu, însă le-a trimis un mesaj.

”Intenția noastră comună a fost adevărul. Ei au vrut să poateă să-și spună povestea și să și-o spună în așa fel încât să fie cât se poate de veridici.”, a mai mărturisit realizatoarea.

Winfrey este de părere că interviul ei cu ducele și ducesa de Sussex a fost atât de „puternic”, deoarece erau dispuși să fie vulnerabili.

„Ceea ce îl face puternic este atunci când ai pe altcineva care este dispus să fie la fel de deschis, la fel de vulnerabil, la fel de adevărat ca ei. Motivul pentru care interviul a fostce a fost , e faptul că au răspuns în modul cum au făcut-o”, a spus Oprah.

„What makes it powerful is when you have somebody else who is willing to be as open, as vulnerable, as truthful as they were,” she said. „The reason the interview was what it was because they answered the way they did.”

În cadrul interviului urmărit de milioane de oameni, Harry și Meghan au acuzat familia regală de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

Ulterior, s-a aflat cine este membrul familiei regale care se afla în spatele acuzațiilor de rasism lansate de Meghan Markle și Prințul Harry. Cea care a făcut acea afirmație despre culoare pielii lui Archie, a fost prințesa Anne, unica fiica a reginei, care susține însă că a fost interpretată greșit și că nu la asta s-a referit.

„Nu au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii lui Meghan. Prinţesa Anne a fost pe bună dreptate îngrijorată de faptul că dacă această căsătorie va continua şi vor apărea copii, ar exista probleme uriaşe, nu din cauza culorii pielii, ci din cauza incapacităţii lui Meghan de a aprecia diferenţele culturale”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

Foto: profimedia

Citește și:

Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry

Prințul Louis a împlinit 3 ani, iar cea mai recentă imagine cu el a cucerit internetul