Vedeta a declarat recent că nu are niciun regret legat de aceste două alegeri din viața sa, deși, la un moment dat, cu mulți ani în urmă, a cumpărat un apartament în Chicago, în ideea că va avea nevoie de o casă mai mare, dacă s-ar căsători și ar avea copii.

Însă, în final, a ales să nu facă asta. În emisiunile pe care le-a făcut, de-a lungul longevivei sale cariere, vedeta, care este miliardară, a întâlnit multe persoane care ajunseseră să aibă probleme mari din cauza părinților. ”Din cauză că mamele și tații lor nu realizaseră cât de serios și dificil e rolul de părinte”, a explicat Oprah. A rămas marcată de aceste cazuri, realizând ce job greu e să fii părinte și ce responsabilitate enormă stă pe umeri.

Vedeta a explicat că are cel mai mare respect pentru femeile care au ales să stea acasă cu copiii și să facă zi de zi același lucru, dând clar de înțeles că ea, personal, nu ar putea. ”Nimeni nu le dă femeilor creditul (respectul) de care ar trebui să se bucure”, mai spus Oprah.

De ce nu s-a căsătorit

Oprah duce viața pe care și-a dorit-o. După cele 17 ore de muncă, nu puține, mai ales la vârsta ei, se întoarce acasă la cei doi câini și la omul care îi e alături de peste 30 de ani, Stedman Graham. Câinii și partenerul ei ”mă lasă să fiu cine am nevoie să fiu în această lume”, a povestit ea.

Despre Stedman Graham, pe care l-a cunoscut la un eveniment caritabil, în 1986, vedeta spune că niciodată nu-i cere nimic, nu are pretenții de la ea. ”Niciodată nu-mi cere chestii de genul <> sau <>. Nimic de genul acesta. Și sunt sigură că asta s-ar fi schimbat dacă ne-am fi căsătorit”, a mai spus Oprah.

”Amândoi spunem că dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi acum împreună. N-am nicio îndoială. Nu am fi rămas căsătoriți, pentru că asta ar fi însemnat ceva în mintea lui, iar eu aș fi avut ideile mele legat de asta”, a explicat ea.

”Nu am niciun regret legat de asta”, a mai afirmat ea.

Vezi și Ea este ea mai admirata femeie din SUA! Americanii o iubesc mai mult decat pe Oprah

Citește și: