Iar Prince, întâiul născut al lui Michael Jackson, i-a adus tatălui său un omagiu emoționant, care nu a fost trecut cu vederea de fanii artistului. Acesta a îmbrăcat o jachetă roșie din piele, așa cum purta tatăl său într-unul dintre videoclipuri, respectiv pentru piesa ”Thriller”.

omagiul adus de copiii lui Michael Jackson tatalui lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Acesta a pășit pe covorul roșu, la un eveniment din Las Vegas, împreună cu sora sa, Paris, fiind atracția serii. De la eveniment a lipsit însă mezinul Blanket.

Michael Jackson ”câștigă” după moarte mai mult decât atunci când trăia

La 9 ani de la moartea sa, Michael Jackson ”face” mai mulți bani decât atunci când era în viață, arată un raport recent. Deși hituri precum ”Thriller”, ”Smooth Criminal” sau ”Bad” erau fredonate cu ani în urmă de oameni din întreaga lume, abia acum acestea fac toți banii. Să nu uităm că, cu câteva luni înainte ca starul să moară, cei trei copii ai său, Prince, de 21 de ani, Paris, de 20, și Blaket, de 16, trăiau ca niște vagabonzi. La moartea sa, Michael a lăsat datorii de jumătate de milion de dolari.

Anul acestra, însă, Michael Jackson a ”câștigat” 74 de milioane de dolari. Numai din drepturile de autor pentru piesa ”Thriller„ au fost încasați aproape 2,5 milioane de dolari.

Michael Jackson a murit în iunie 2009, după un stop cardiac, în reședința sa din Holmby Hills. Paramedicii sosiți să-l resusciteze nu au mai putut face nimic. Medicul său, Conrad Murray, deși a fost găsit vinovat de moartea sa, susține și acum că nu a jucat un rol semnificativ în dispariția lui Michael.

Vezi și Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a fost operată de urgență: ”A fost cea mai intensă durere pe care am simțit-o vreodată”

Citește și: