Olivia Wilde a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu artistul, Harry Styles, care e mai tânăr cu 10 ani decât ea. Mulți au spus că pentru el, actrița și-a părăsit familia, bărbatul cu care avea o relație de 9 ani și doi copii, însă mărturisește că este mai fericită ca oricând.

Olivia Wilde (37 de ani) a șocat pe toată lumea când a anunțat în noiembrie anul trecut că se desparte de tatăl copiilor ei, Jason Sudeikis ( 46 de ani) după nouă ani de relație și șapte ani de logodnă.Deși cei doi au împreună doi copii Otis, în vârstă de șase ani, și Daisy, în vârstă de 4 ani, și toți se așteptau să-i vadă în fața altarului, ei au decis să mneargă pe drumuri separate.

La scurt timp după anunțul despărțirii, Olivia a fost surprinsă în tandrețuri cu artistul britanic Harry Styles, iar mulți au spus că, de fapt, pentru el l-ar fi părăsit pe tatăl copiilor ei. Așadar, Olivia și Harry formează un cuplu de mai bine de un an, dar actrița abia acum a vorbit despre relația ei cu acesta. În ciuda diferenței se vârstă de 10 ani dintre ei, actrița este extrem de fericită în brațele noului ei iubit, iar acesta nu pare deloc deranjat că aceasta are doi copii din altă relație. Mai mult, Olivia recunoaște că niciodată nu a fost mai fericită ca acum.

EXCLUSIVE: **EMBARGO: strictly no web before 18:30 GMT 17th October 2021** Harry Styles With Girlfriend Olivia Wilde Take A Lively Stroll Through New York City With Pals Day Before Singer Takes The Stage At Madison Square Garden.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Sunt mai fericită ca oricând. Sunt mai sănătoasă decât am fost vreodată și e minunat să simt asta. ”, a mărturisit ea.

”Este evident că uneori este tentant să corectezi ceea ce se spune despre tine. Dar atunci când realizezi că ești cu adevărat fericit, nu contează ce cred străinii despre tine. Tot ce contează este ceea ce este real, ceea ce iubești și pe cine iubești.”, a declarat actrița, precizând că nu o deranjează deloc privește diferența de vârstă dintre ea și Harry Styles.

Mai mult, revista OK Magazine anunță că pentru cei doi bat deja clopotele de nuntă. Jurnaliștii americani susțin că artistul a făcut deja marele pas și a cerut-o în căsătorie pe actrița din „Dr. House”.

În toamna, Wilde si Styles au lucrat la filmul „Don’t Worry Darling” în Los Angeles. Personajul principal feminin este interpretat de Florence Pugh, Styles joacă rolul soțului ei, iar din distribuție face parte și Wilde. Se pare că în timpul filmărilor, cei doi s-au apropiat foarte mult, iar atracția dintre ei a fost extrem de mare, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani dintre ei.

Citește și:

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus „Adio” după 9 ani de relație. Au împreună doi copii

Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Abia s-a despărțit de tatăl copiilor ei și deja s-a afișat de mână cu alt bărbat