„Și eu mi-am pus problema ca dârele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Poate că am și crezut, pînă am filmat o astfel de aeronavă, aflată în zbor, care brusc n-a mai emis ‘fum’ de ‘motor’, ba chiar și-a continuat drumul drept, cam jumătate de cer, până când, ca la un semn, a început iar să împroaște o dâră groasă și lătăreață, ca o pâclă.

Deci nu era ‘fum de motor’, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu.

Apoi, am observat că astfel de dâre apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane, deasupra pârtiilor de ski sau deasupra litoralului, niciodată între două stațiuni montane sau în largul mării. Și am presupus, iar, că ar fi fost o risipă nejustificată de substanțe, care au un scop precis, și care nu își îndeplinesc misiunea decât sprayate deasupra locațiilor populate de oameni, dinainte știute și targetate.

Apoi, am observat că dintre toți prietenii mei, care au ieșit, într-o iarnă, mai demult, pe pârtie, la ski, și au inspirat ‘aer curat de munte’, într-o zi cu brazde nesfârșite pe cer, numai eu, care am rămas în camera de hotel, să citesc, nu m-am îmbolnăvit de ‘enteroviroză’, cu stări febrile, de greață, cu vomă, dureri de cap și de stomac. Și nici n-am ‘luat’ de la ei, în ciuda nedistanțării sociale pe care mi-am asumat-o, ca să ajut.

De atunci, am mai surprins de multe ori aceeași situație stranie, filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparându-le cu dârele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, când cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămâne clar, albastru și senin”, a susținut Steer pe Facebook, stârnind un val de comentarii.

olivia steer a renuntat la sare si cafeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Toți amicii de care vorbesc sunt oameni de munte, ce se dau, an de an, cu skiurile și placa, și care nu s-au mai îmbolnăvit în nicio iarnă anterioară, în bloc, prezentând fără excepții simptome nasoale de enteroviroză. În plus, chiar și după narativa oficială, virusurile mor la frig, nu prosperă”, a mai susținut Steer, ulterior, într-o altă postare, ea revenind asupra subiectului în mai multe rânduri, după ce a văzut vâlva pe care a creat-o.

Postările Oliviei Steer au stârnit numeroase ironii, unul dintre cei care au reacționat fiind și jurnalistul Lucian Mîndruță.

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă.

Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut. Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

De ce Lucian Mîndruță reacționează mereu la afirmațiile Oliviei Steer?

Lăsând la o parte valoarea de adevăr a afirmațiilor făcute de soția lui Andi Moisescu, de remarcat e faptul că, la fel ca și în alte dăți când emite astfel de opinii, jurnalistul Lucian Mîndruță nu o iartă.

La un moment dat, acum câțiva ani, acesta a și explicat de ce procedează astfel.

”Sunt cu inima frântă, căci familia Moisescu – Steer îmi este prietenă. Dar, cred că atunci când faci afirmaţii că ceaiul de coadă şoricelului vindecă accidentele cerebrale ar trebui să ai un studiu în acest sens.

Eu îi înţeleg drama personală Oliviei, căci nu ştiu ce aş fi făcut în situaţia ei. Copiii mei sunt vaccinaţi, pentru că eu înţeleg ştiinţa din spatele vaccinului.

Eu mi-am vaccinat fata cu vaccinul HPV înainte că el să fie oferit gratuit, pentru că noi nu am vrut să aşteptăm până era pus la dispoziţie”, a explicat Mîndruță la Antena Stars în 2015.

Olivia Steer, mesaj  șocant  către medicii oncologi: ” Va veni curând o zi în care toți oncologii vor fi condamnați pentru genocid”

„Ştiinţa e grea. Nu toate plantele sunt sănătoase, bune. Asta cu plantele este poveste. În Evul Mediu, când nu existau medicamente, speranţa de viaţă era la jumătate faţă de astăzi. Despre ce vorbim?

Când eşti persoană publică, trebuie să-şi asumi responsabilitatea celor spuse. Trebuie să te gândeşti dacă ceea ce spui tu poate face rău cuiva”, a mai spus jurnalistul atunci și iată că nu se dezice nici de această dată.

Vezi și Andi Moisescu, testat pozitiv cu coronavirus. Ce posta pe Facebook Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, cu câteva zile în urmă dar și Radu Vâlcan și Adela Popescu au luat-o peste picior pe Olivia Steer. Reacția fabuloasă a celor doi

Citește și:

Cizmele Deliei au isterizat Internetul, dar nu prețul uriaș a fost problema. „Te-ai încălțat cu pufuleți”, „Papucii lui Tweety”, „Gumarii lui Mickey Mouse”

Ana Baniciu și Edy Kovacs au rupt ringul de dans la nunta lor, în weekend! Socrul mic a făcut spectacol la petrecere!