Aceasta a postat un mesaj dur la adresa mediciilor oncologi care recomandă radioterapia și chimioterapia pentru bolnavii de cancer.

”Va veni curând o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid. #curând”, a scris Olivia pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Micul prinț George, prima zi de școală. Imaginile sunt adorabile. Motivul pentru care Kate Middleton a lipsit de la acest eveniment important din viața băiețelului

Olivia Steer a fost aspru criticată de internauți

Unii internauți s-au declarat șocați de declarația Oliviei și au acuzat-o de instabilitate psihică și de declarații false. „De ce nu își știu oamenii locul și micimea și neînsemnatea…!? Rămâi în raza studiilor tale și nu îți dă cu părerea ca un expert documentat în treburi de care nu ai habar…”, „O tipa care are zero cunoștințe medicale își exprimă din nou părerea „avizată”, „27 de oameni fără vreo legătură cu medicină îi dau dreptate”, „Eu astept ziua în care și ceilalti care descurajează bolnavii de la apelarea la tratamente cu bază științifică, vor fi pedepsiți”, „Imbecilitatea nu are limite!” ,  ”Nu știu ce e mai trist. Ca o persoana publică poate debita asta sau ca are mulți susținători”, „Eu încă aștept ziua n care pacienții „speciali” să nu poată posta decât sub atenta supraveghere a unui psihiatru” sau „Eu sper să vină o zi în care(…) să-i iasă pe nas toate minciunile pe care le împrăștie și tot răul pe care îl face cu teoriile ei abjecte. Apropo, știați că ai ei copilași sunt vaccinați, nu? ” au fost doar câteva dintre comentariile internauțiilor. |Cu toate acestea, sunt oameni care par că sunt de acord cu afirmația acesteia.

Citește și: