În anul 2000, Olivia Steer prezenta știrile dimineții la PRO TV. A urmat „Business Magazin” (2007), „Dansez pentru tine” (2006), alături de Ștefan Bănică, și emisiunea „Doamne de poveste” (2010), de la Acasă TV. A trecut mult timp de atunci, iar Olivia s-a retras din televiziune în 2010, când o tragedie petrecută în familie, moartea surorii ei, a zdruncinat-o puternic. De atunci și-a schimbat radical stilul de viață și a început să își promoveze, extrem de vocal, convingerile împotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei, lansând un șir de controverse care deja sunt de notorietate și de combaterea cărora s-au ocupat medicii și autoritățile.

Olivia Steer, flexibilă ca o gimnastă la 46 de ani

Dar cum mai arată Olivia Steer de când nu o mai vedem la TV? Soția lui Andi Moisescu a slăbit foarte mult, iar din cele mai noi imagini publicate pe Instagram se vede că sportul și dansul ocupă un loc important în viața ei. Face pilates, un șpagat perfect la 46 de ani, exerciții de yoga și chiar bachata (stil de dans din republica Dominicană). Cu siguranță, Mihai Petre i-ar da o notă de 10.

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de 20 de ani

Olivia Steer și Andi Moisescu s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, la PRO TV, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pe 25 septembrie 2004 au făcut cununia religioasă, iar petrecerea de la restaurantul Casa Doina a reunit peste 200 de invitaţi din televiziune şi lumea artistică. Mireasa Olivia a purtat o rochie semnată Doina Levinza. Andi Moisescu şi Olivia Steer au împreună doi băieţi, Luca (13 ani) şi David (15 ani). „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a scris Olivia, pe Instagram, în dreptul unei poze cu ea și cu Andi.

olivia-steer-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Ce ritual ciudat practică Olivia Steer pentru a se păstra tânără

Citește și: Andi Moisescu, despre începutul relației cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut