Andi Moisescu și Olivia Steer, căsătoriți din 2004, nu apar foarte des împreună, mai ales că de mai bine de 12 ani nici nu mai sunt colegi de trust. În plus, Andi s-a detașat mereu cu eleganță de declarațiile controversate ale Oliviei, așa că în familia lor a fost liniște și pace. Și tocmai pentru că nu se afișează împreună pe rețelele sociale, nu așa cum fac alte cupluri, imaginea publicată sâmbătă de Olivia Steer aproape că s-a viralizat.

Olivia Steer, cu tocuri și pantaloni scurți, o adevărată apariție

Fosta prezentatoare a emisiunii „Doamne de poveste”, de la Acasă TV, arată foarte bine îmbrăcată cu pantaloni scurți, minusculi. Tocurile îi alungesc și mai mult picioarele, așa că trebuie să recunoaștem că Olivia Steer a fost o adevărată apariție în acea seară, la cina în oraș cu soțul ei. Olivia a și explicat, pe Instagram, care e motivul acelei fotografii. „Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita in oraș!”. Andi a purtat cămașă roz, culoare pe care a mai abordat-o pe când se afla în juriu, la „Românii au talent” (PRO TV), și un costum de vară, crem. Cu freza făcută, cu ochelari de vedere și cu pantofi sport, albi, Andi Moisescu ar fi meritat să apară în topul vedetelor bine îmbrăcate. Însă nu a reușit să o eclipseze pe soția lui.

mihai-dedu-olivia-steerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum arăta Olivia Steer când lucra la PRO TV

La începutul carierei ei în televiziune, Olivia Steer s-a bucurat de multă popularitate și de multă simpatie. Era poreclită „micuța englezoaică” pentru rafinamentul de care dădea dovadă, în orice situație. Puţini şi-o mai amintesc în anul 2000, când era corespondent al Ştirilor PRO TV, apoi prezentatoare de ştiri matinale alături de Mihai Dedu. În 2006 a prezentat, alături de Ştefan Bănică, primul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, apoi a fost înlocuită de Iulia Vântur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

Citește și: Olivia Steer, flexibilă ca o gimnastă la 46 de ani. Uite ce șpagat perfect face soția lui Andi Moisescu!

Citește și: Olivia Steer: „De 12 ani, sunt raw-vegană…O eroare? O iluzie? O păcăleală?”. Ce mărturisiri face soția lui Andi Moisescu