Olivia Steer și-a schimbat complet stilul de viață, în urmă cu aproximativ 15 ani. Soția lui Andi Moisescu are în prezent o dietă raw-vegană, renunțând complet la carne și la produsele lactate. Mai mult, recent aceasta a mai făcut o nouă schimbare în viața sa, renunțând complet la cafea și sare.

Acest lucru nu i-a adus decât avantaje, spune ea. Olivia Steer a povestit pe rețelele de socializare ce schimbări a observat mai cu seamă la nivelul pielii.

Ea susține că cum pielea îi este mult mai hidratată, iar energia este la cote mult mai mari.

„S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit.

Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!”, a transmis Olivia Steer, pe rețelele de socializare.

Olivia Steer a renunțat și la sare

Chiar dacă mai mulți au pus-o la zid de-a lungul timpului pentru opiniile și deciziile sale, aceasta face apel la o lume mai tolerantă, unde să fie acceptate hotărârile oricărei persoane. De asemenea, Olivia mai dezvăluia și faptul că pe lângă cafea, a renunțat și la sare de o perioadă.

„Nu putem fi fericiți într-o lume nefericită, ce se împarte pe sine în buni și răi, pe criterii de rasă, etnie, religie, opinie politică sau personală, gata la cea mai mică tresărire, să elimine, prin tăieri, sfârtecări, explozii și cutremure, hălci de carne sau membre întregi, din propriul trup, de dragul adevărului absolut. Sau binelui suprem, cu forța.

Sau păcii lumii, câștigate cu tunul. Sau sănătății publice, prin proceduri medicale riscante, dar obligatorii. Au mai încercat-o și alții, prin cele mai odioase metode, pe care nici un om normal la cap nu le poate trece în derizoriu. Sau cu vederea.

De aceea avem, azi, Codul de la Nürnberg – suma neuitărilor, durerilor și principiilor noastre, ale tuturor. Cine țintește nobil și eroic Binele Suprem, Adevărul Absolut, visează, de fapt, în secret, Puterea Totală, pentru sine, ca un dictator nemărturisit, ce e, dar cu speranțe mari de învestire grabnică.

De aia sunt mai bune înțelegerea, acceptarea, iertarea. Iar, când nu sunt posibile, măcar toleranța. Măcar atât…

PS: Oricât de nepopular ar suna: în continuare, sunt raw-vegană. Nu mai beau nici cafea, de o lună jumate. De o săptămână, am renunțat și la sare. Now, shoot me! Or shoot me not…”, mai anunța ea.

olivia-steer-andi-moisescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De ce a renunțat la carne- acum mulți ani

În urmă cu câțiva ani, Olivia Steer povestea despre motivul care a determinat-o să renunțe la carne. Aceasta povestea despre obiceiurile alimentare nocive pe care fiecare dintre noi le avem în mod inconștient și care, pe termen lung, pot duce la boli grave.

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea.

Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului.

Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice.”, a povestit Olivia Steer, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru revista Tango.

Vezi și Andi Moisescu și-a făcut abonament la mâncare: „Îmi livrează la birou”. Soția lui, Olivia Steer, e raw vegană și are meniu diferit

Și-a schimbat toată viața! A slăbit spectaculos, după ani în care a fost actrița grăsuță și nostimă, și acum și-a cerut iubita de soție, la Disneyland!

Lidia Buble și-a sărbătorit frații născuți în aceeași zi. Sunt în total 11 copii, unul mai frumos ca celălalt. Imagini de la petrecere