Vedeta în vârstă de 69 de ani a declarat într-un interviu recent că se tratează atât cu medicamente și prin metode moderne, cât și prin remedii tradiționale.

„Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge. Acesta este scopul meu”, a spus ea.

Prima oară când a fost diagnosticată cu cancer a fost în 1992, acesta fiind localizat la nivelul sânului. A doua oară s-a întâmplat în 2013, fiind vorba tot de un cancer la sân, care s-a extins și la umăr. De fiecare dată a reușit să învingă boala, devenind o activă susținătoare a campaniilor de prevenire a cancerului.

Acum, cântăreața a declarat că se tratează inclusiv cu ulei de canabis, pentru duureri și a spus că speră ca acest tratament să fie disponibil într-o zi și în țara sa natală, Australia.

”Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia”, a afirmat actrița din ”Grease”.

Foto: Hepta

Vezi și Olivia Newton-John a făcut furori în filmul „Grease”, dar acum la 68 de ani are mari probleme de sănătate. Celebra artistă a vorbit prima dată despre drama prin care trece

Citește și: