„Vârsta este un număr. Este ceea ce simți tu în interior și simt că am 33 de ani. Mă simt mult mai înțeleaptă”, a mărturisit recent Olivia Newton John pentru revista „New Idea”. „Viața este minunată, așa că nu am de ce să mă plâng”, a spus ea.

Actrița Olivia Newton-John duce o luptă aprigă împotriva cancerului care o slăbește zi de zi , încă din august 2019. Prin urmare, ea se simte norocoasă să aibă 73 de ani, așa cum a menționat în interviul acordat revistei New Idea.

„Mă simt norocoasă că am trecut de 73 de ani. Când ai 37 de ani, nu-ți poți imagina că vei ajunge la 73. Viața se poate schimba într-o clipă. Într-o secundă”, a adăugat ea.

Conștientă de cât de fragilă este starea ei de sănătate, Olivia Newton-John consideră fiecare zi de naștere ca un cadou. Astfel, ea îi mărturisește că este mulțumită să trăiască în momentul prezent.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Olivia Newton-John and daughter Chloe Lattanzi leave a dance studio in MelbourneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Olivia Newton John nu renunță la lupta cu cancerul

În 1992, actrița a fost dignosticată cu cancer de sân pentru prima dată. Mastectomie, chimioterapie și mamoplastie … Într-o primă fază Olivia se consideră norocosă că a învins cancerul, însă în 2013 medicii observă o recidivă bolii.

În plus, câțiva ani mai târziu, aceștia detectează apariția unor tumori canceroase la baza coloanei vertebrale. La finele lui 2019 însă diagnosticul nemilos i-a pus iar la încercare voința oarbă de a trăi.

A aflat că boala e în stadiul 4 și că întreg corpul i-a fost inundat de metastaze.

Nu e de mirare că Olivia Newton-John spune că este „recunoscătoare” în fiecare zi pentru viața și cariera ei. „Este un vis. Cred că am făcut bine. De acum înainte, este doar cireasa de pe tortul meu de ziua de naștere!”, a mai spus ea.

În fiecare an, actrița organizează o plimbare virtuală cu care își propune să strângă fonduri pentru Centrul de Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia.

Singura sa dorință la împlinirea a 73 de ani? Să-și revadă familia din Australia: „Mi-e dor de familia mea și de prieteni și nu m-am întors în Australia din 2020. Știu că într-o zi vom fi împreună și vom împărtăși o masă minunată!”, a conchis ea.

Soțul și fiica, persoanele care o ajută să vadă partea plină a paharului

În toată această luptă aprigă cu boala, Olivia nu este singură. Ea are alături doi aliați de bază care o ajută să vadă partea plină a paharului: soțul ei de 13 ani, John Easterling, și fiica ei, Chloe Lattanzi.

Citește și: Meghan Markle, ținta criticilor internauților. Duceasa a fost acuzată că a cheltuit excesiv pe haine și că a luat în greutate

xNu se mai ascunde. Lidia Buble a făcut primele declarații despre Harlys Becerra