Stone a făcut sugestia în timpul unei discuţii pe care a avut-o cu liderul rus. Putin a spus că, în tradiţia creştin ortodoxă, o persoană nu poate refuza acest rol.

Ca răspuns la cererea lui Stone, Putin a întrebat dacă fiica cineastului, care are 22 de ani, este religioasă. I s-a răspuns că, într-adevăr, fata a fost crescută în tradiţia creştină.

Putin nu a făcut mai multe comentarii, iar aparent a acceptat propunerea. Kremlinul rareori comentează viaţa privată a lui Vladimir Putin, aşadar, o confirmare oficială este puţin probabil să fie făcută.

În aceeaşi discuţie, Putin a spus că are mai mulţi fini, însă a numit-o doar pe Darya, fiica politicianului ucrainean Viktor Medvedchuk, pe care a botezat-o în 2004.

Oliver Stone are o relaţie mai veche cu Vladimir Putin, cei doi laudându-se reciproc în trecut. În urmă cu doi ani, Stone a lansat documentarul „The Putin Interviews”, iar liderul de la Kremlin a spus despre cineast că este „o persoană neobişnuită şi foarte profundă şi un interlocutor foarte echilibrat şi confortabil”.

Înainte de asta, Stone, susținător ”pe față” al președintelui rus, a criticat presa occidentală pentru felul în care a abordat subiectul anexării Peninsulei Crimeea la Rusia în 2014.

Vezi și Vladimir Putin, proaspăt tată de gemeni? Gimnasta cu care are o relație a născut

Citește și: