Abia acum a vorbit despre acestea, într-un interviu pentru Click!. Actrița admite și ea că și-a revenit destul de repede după sarcină. ”Într-adevăr, am avut norocul să revin la forma inițială fără să fac absolut nimic”. Nu a ținut cură, nu s-a abținut de la nimic, iar explicația ei e simplă: ”Pentru că alăptez”.

Avea deja organismul pregătit pentru fluctuațiile mari de greutate din ”Selfie”, unde s-a îngrășat și a slăbit destul.

Alta a fost însă problema în cazul ei. Încă din timpul sarcinii, actrița s-a confruntat cu problemele de memorie, care au durat și apoi. De parcă nu ar fi fost destul, trebuia să filmeze și uita replicile.

Din fericire, această perioadă a trecut și lucrurile au reintrat în normal.

Secretul ei de frumusețe

În ultima perioadă, Olimpia Melinte nu doar că a jucat și a devenit mamă a doua oară, dar a și scris o carte pentru copii, împreună cu băiatul ei, primul născut.

Întrebată care e secretul frumuseții și prospețimii ei (pentru că nopțile de nesomn din ultima perioadă nu se văd), actrița a replicat că ritualul de îngrijire pe care îl respectă cu sfințenie.

”Sunt adepta unui ten curat, ceea ce mi se pare esențial. Înseamnă demachiat cu grijă în fiecare seară. O dată pe lună un tratament care să curețe și hidrateze pielea. Sunt adepta naturalului, cu cât mai natural, cu atât mai bine. Dar să fie îngrijire.

În fiecare seară mă demachiez, dau cu o cremă hidratantă. Mai ales că eu stau ore întregi la filmări. Tenul devine uscat și are nevoie de mai multă atenție. Și măștile sunt binevenite, dar perioada asta n-am mai avut timp de ele”, a declarat ea.

Vezi și Ce spune Olimpia Melinte despre alăptarea în public: ”În sfârșit o părere de bun simt pe tema asta”

Citește și:

Andreea Ibacka a intrat în travaliu. Cabral a dus-o de urgență la spital

Cum arată astăzi gemenii lui Dr. Quinn. Jane Seymour a născut la 44 de ani, cu mari probleme, fiind la un pas de moarte